Този проект се съфинансира от

ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

 

 

Арт галерия „Милосърдие”

През месец май 2009г. бяха реализирани благотворителни дни под мотото “За един по-достоен живот”. Инициативата срещна голяма обществена подкрепа, в хосписа беше разкрита арт галерия “Милосърдие”, с цел в хосписа да се внесе топлина и уют чрез пъстротата на детски и професионални произведения на изкуството. Със средствата от откупените да се подпомага хосписа. В арт галерията са изложени детски рисунки и произведения на местните художници Христо Габеров, Камбер Камбер, Хари Атанасов, Павлина Чучкич, Пенка Атанасова, Божидара Ангелова, Вергиния Стоянова, Костадин Петков, Георги Шишков и др. В края на 2009г. в хотел „Перперикон” гр. Кърджали бе разкрита арт стена „Милосърдие”, тя е част от арт галерията и предлага възможност на гостите на хотела да се включат в тази хуманна инициатива.

През април 2010г. под мотото „Милосърдие, чрез изкуство” в два хотела се разкриха арт стени „Милосърдие” в хотел "Главатарски хан" с картини на местния художник Христо Габеров, а в хотел "Маказа" с картини на художника Камбер Камбер.

Ако желаете да станете част от тази хуманна инициатива, може да закупите картина, като попълните заявка където ще се запознаете с условията за това. (Изтегли файл – Zaqvka_gallery)

Детски рисунки

Картини на
Христо Габеров

Картини на
Камбер Камбер

Картини на други
художници

* Забележка: Всички картини са рамкирани.

 

 

Всички права запазени - ИК АБ ЕООД - 2007